Site Loader

Op de oevers van het Schelde-Rijn kanaal in Rilland is Zonnepark Rilland officieel geopend. Het park in de Zeeuwse gemeente Reimerswaal is met 11,75 megawattpiek Europa’s grootste bifacialzonnepark

Coöperatie Unisun Energy, gevestigd te Rotterdam, heeft in samenwerking met Maatschap Hopmans uit Woensdrecht het zonnepark ontwikkeld en gebouwd.

Mrs. Yisha He, oprichtster van de Unisun Energy Group, was speciaal naar Nederland afgereisd om onder toeziend oog van een groot aantal genodigden het park officieel te inaugureren.  In haar toespraak sprak zij haar waardering uit naar het Nederlandse Unisun-team en alle betrokken partijen die hun steentje hebben bijgedragen bij de verwezenlijking van dit park.

Intussen is de Coöperatie Unisun Energy in Rotterdam alweer drukdoende met de voorbereidingen van de volgende projecten  in Nederland, waaronder de bouw van een grootschalig zonnepark op Airport Rotterdam-The Hague  (circa 13 megawattpiek). Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan projecten in Polen (70 megawattpiek), Hongarije (5 megawattpiek), Spanje (50 megawattpiek) en Malta (4,5 megawattpiek) die allemaal voor het tweede kwartaal van 2020 gerealiseerd moeten zijn.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *